June 29, 2011

ARINI CUTI KE?? JAWAB PLEASE....

sejak keje ni asyik bz je....(bz la sgt)
niat at nak wat report tuk praktikal aritu tp balik keje je trus mls tu trus menguasai..
hermm arini lesen kete mati dh..so, kene la renew..tp aku confius..arini cuti ke??
sbb israk mikraj?? kalo cuti..abis la aku...esok bwk kete tanpa lesn ler...
ermm abah dh janji nk nak sponsor phone..hihihi sonok2...huh! kalo tau xyh keje..
aku keje pun sbb nak beli phone idaman...mesti la kene usaha kan..
xnak la guna duit ptptn ke ape..ish2 xbaik kalo mcm tu....

ok aku xtau arini cuti ke x sbb aku arini aku mmg off...so, xkeje la kan..lagi pun aku keje kat kedai...bukan kat ofis sbb tu xtau..ok sae2 tlg bgtau ye...a.s.a.p

THANKS FOR READING..LUV U GUYS

3 comments:

  1. kbykkn negeri x ambik cuti israk mikraj..:D

    ReplyDelete
  2. cmna? cuti ke x? sy kt rumah je xtau apa2 kt luar =P

    ReplyDelete
  3. kat johor xcuti...yeay! lesen dh hdup

    ReplyDelete

ape ye yg kamu katakan