May 03, 2011

CUBA LIHAT INI


cuba teka gambar ini apa???
ini bukan photoshop real punye....
sumber dr bakal seorg doktor...
iaitu pn kotak...
knp puan?? die dh kahwin laa....still young..jeles die dh ada org jaga...
hihihi

now, just look this pinture ok....n teka la ye

bayang-bayangnya ialah

masa 1 bulan hingga 9 bulan dia still dlm perut...
but kalo manusia xnak dia akan buang..
kalo kcik sgt dia akan letak dlm bekas ni..ala yg ada kat hospital tu






then, kali ini die bertiga....so, cuba lihat






jeng jeng jawapannya janin kembar 3....





finally apa pendapat korg tntg ini????
lihatla kebesaran Allah....


tq sekali lagi kepada pn kotak....
pic ini membolehkan saya share dgn yg lain...


THANKS FOR READING..LUV U GUYS

10 comments:

  1. aah...tp bukan kat malaysia rasanye...sbb bakal doktor tu study kat india

    ReplyDelete
  2. Allahuakbar...knapa abort ni....

    ReplyDelete
  3. tiba2 rasa ngeri pulak..huhuh

    ReplyDelete
  4. ya allah..kembar tu....kagum dgn ciptaan ALLAH..

    ReplyDelete
  5. farid:kurg pasti
    arpiiz: agak ngeri
    kurekure comel: betul tu

    ReplyDelete
  6. adeh kesian janin tu...kembar 3 tu

    ReplyDelete
  7. dapat kembar 3 pun nak campak kt longkang la watsoever lah..ptutnyer kena byk2 syukur kan..

    ReplyDelete
  8. hazwan: erm tu la..ksian
    izzi: sgt bersyukur

    ReplyDelete

ape ye yg kamu katakan