April 30, 2011

MAKANAN ITU

Knp pasal makanan?? ehmm xtau saje je...saje nak korg tgk apa menu tuk arini..
yg penting aku masak ok...
mari lihat




udang sambal...favourite ni..ok ni time ada duit so, leh la beli udang...kalo x makan sayur je la


ini sayur campur..tiap menu mesti ada sayur kan kan...
baru berkhasiat..

ok ptg2 ni tbe2 teringat jagung bakar kat Dataran Walk!!
tp kat luar ngah jammed gile!! cm ne nak kuar?? ada pe nth kat MP DP tu...
ada kesempatan nk g jgk mlm ni pastu leh la study kat Mc D kan..
wah konon rajin....rajinla....

k la bye bye


THANKS FOR READING..LUV U GUYS

8 comments:

  1. nak cikit sambal udang,,,
    anta kat blog i ek..
    :)

    ReplyDelete
  2. wah, kenapa tak masak ayam panggang ke..hehehe

    ReplyDelete
  3. nisa: hihi
    arpiiz: wah besar selera cm tu

    ReplyDelete
  4. izzi: meh dtg umah meh..dkt je...kat river cruise je..msti slalu dtg dating kat cini kan kan

    farid: masak ler...

    ReplyDelete

ape ye yg kamu katakan