December 31, 2010

GOODBYE 2010 WELCOME 2011

yup byk perkara terjd alaa sama la cm thn2 lepas..but every year msti ade istimewanye kan......
yg istimewa nye........aku convo...yup plg istimewa... ermm walaupun cgpa x begitu mengagumkan tp aku bgga sbb aku graduate on time.....n yg plg xlupe gak..bile dh besar2 ni msh manje gak aku ngn abah.dl mse kecik2 aku plg manje ngn abah berbanding ngn mak....bile nk sek abah pakai kan baju, tudung....mak masak la kat dapur kan.....mase pas majlis convo tu msti la nk jumpa family masing2 kan....n know what..mase aku convo tu besday abah...tu bersejarah la kan..o, pas kuar dewan terus peluk abah n wish hepy beday kat abah smbil teresak2 nangis..malu tp xleh nk wat pe...ye laa.. aku kuat nangis ar..gembeng....hahahaha
k stop yg tu..wat aku malu je..merah dh muke ni....

yg best nye gak 2010 ni sbb aku still jumpe mmber baik aku kat u..ummi n mun..wah gitu..at least xde la keseorgn kannn.....tp mun........nape nk tukar cmpus...xyah ler.....sedih lak....xpe pe2 hal ummi ade tuk menempuh dugaan kat clas....chayuk2...

yg best jgk 2010 ni aku byk mmasak...aku dl bukan mlas masak tp xpndai memasak...aku suke masak.....then, thn 2010 aku di beri peluang memasak..mcm2 bende aku masak..wah hebat jgk aku masak....sape2 yg puji mskan aku tu tq..yg rase msakan aku tu xdap maaflaa....xpe ..aku akn tgkat kan lg skill memasak aku..yuhuuuuu

yg pahit pun ade..tp xpe laa yg pahit biar je la jd sbgai cbran hidup kan..kite kene pikir positif tiap ape yg jd kat kite..sama ade kite ingini atau x.....k laaa...bye....

welcome 2011

THANKS FOR READING..LUV U GUYS

4 comments:

  1. hehe..2011 ape la yg akn b'laku ek..

    ReplyDelete
  2. eeee tak tukar lah.malassss nak buat surat semua.haha

    ReplyDelete

ape ye yg kamu katakan